На Рождество Христово ни чака предимно слънчев ден

Дневните температури още ще се повишат и максималните ще бъдат между 14° и 19°

Зимно време, Рила прз зимата
Зимно време, Рила прз зимата Източник: Zonanews

Атмосферното налягане ще бъде малко по-ниско от средното за месеца и през деня ще се задържи почти без промяна. През деня ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб, в Северна и Източна България до умерен вятър от запад-югозапад.

 

Дневните температури още ще се повишат и максималните ще бъдат между 14° и 19°, в София 14°-15° сочи прогнозата на НИМХ. В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен и силен северозападен вятър. Максималната на височина 1200 метра ще бъде около 12°, на 2000 метра - около 7°.

 

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен запад-югозападен вятър. Максималните температури ще са между 14° и 17°. Температурата на морската вода е 8°-10°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

 

Слънцето в София изгря в 7 ч. и 56 мин. и залязва в 16 ч. и 57 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 1 мин. Луната в София залязва в 6 ч. и 34 мин. и изгрява в 15 ч. и 19 мин. Фаза на луната: два дни преди пълнолуние.

Още от "България"

От днес гражданите могат да проверят чрез ГД ГРАО номера на избирателната секция и мястото на гласуване на изборите на

Всеки избирател, който има постоянен и настоящ адрес в различни населени места, може да поиска вписване в избирателния списък по настоящ адрес

Прочетете повече прочетете повече

Асен Йорданов от БиволЪ: Метаданни разкриват, че Лена Бориславова и Никола Минчев са фалшифицирали подписи

Бях изумен, когато видях, че пълномощното е за Лена Бориславова, с моето име и с моя изкопиран подпис, заяви пред bTV Атанас Русев от сдружението на "Да запазим Корал"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени