Над десет километрова опашка от камиони се изви на Дунав мост

Причините са в натовареното движение и обстойните проверки на камионите

Границата с Румъния при Дунав мост
Границата с Румъния при Дунав мост Източник: БНР
Повече от 10 километра е опашката от товарни автомобили, които чакат да преминат границата с Румъния при Дунав мост. Според граничните служители причините са в натовареното движение и обстойните проверки на камионите, съобщава БНР.
 
Повече от 1 600 товарни автомобила са преминали само за последното денонощие през граничния пункт Дунав мост и това е една от причините за образуването на голяма опашка от чакащи камиони.
 
"Много е страшно. От сутринта съм от 4 часа. За Москва съм натоварил брускети, трябва два дни да минавам граници… Наистина трафикът е огромен и като правят пълни проверки и се забавят", споделиха шофьори, за които забавянето носи загуби и нарушава ритъма им на работа.
 
Наредените в двете посоки камиони по пътя за Силистра затрудняват изключително трафика в района и шофьорите на леки автомобили трябва да преминават с особено внимание.

Още от "България"

Позор! Асоциацията на европейските журналисти застана на страната на Минеков и репресиите срещу "Труд"

Представителите на тази мнима журналистическа организация са обикновен ретранслатор на опорките на най-скандалните кръгове от българското задкулисие

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени