Над десет километрова опашка от камиони се изви на Дунав мост

Причините са в натовареното движение и обстойните проверки на камионите

Границата с Румъния при Дунав мост
Границата с Румъния при Дунав мост Източник: БНР
Повече от 10 километра е опашката от товарни автомобили, които чакат да преминат границата с Румъния при Дунав мост. Според граничните служители причините са в натовареното движение и обстойните проверки на камионите, съобщава БНР.
 
Повече от 1 600 товарни автомобила са преминали само за последното денонощие през граничния пункт Дунав мост и това е една от причините за образуването на голяма опашка от чакащи камиони.
 
"Много е страшно. От сутринта съм от 4 часа. За Москва съм натоварил брускети, трябва два дни да минавам граници… Наистина трафикът е огромен и като правят пълни проверки и се забавят", споделиха шофьори, за които забавянето носи загуби и нарушава ритъма им на работа.
 
Наредените в двете посоки камиони по пътя за Силистра затрудняват изключително трафика в района и шофьорите на леки автомобили трябва да преминават с особено внимание.

Още от "България"

Председателят на НСИ казва в парламента, дали България е готова за еврото

Още от деня на въвеждане на еврото титулярите на сметки ще могат да теглят от тях само евро, независимо дали тегленето ще става чрез АТМ/ПОС устройство или в офиса на банка, платежна институция и други

Прочетете повече прочетете повече

Внезапна вечерна проверка на полицията в трите центъра за бежанци в София

След инциденти с бежанци, единият от които именно в центъра в кв. "Овча купел", бяха внесени промени в закона, според които полиция, а не частни фирми трябва да охраняват центровете

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени