Независимите депутати се включват в работната група на ПП, ще обявят дали подкрепят кабинета до петък

Това заявиха Асен Василев и Иво Атанасов

Иво Атанасов, ИТН
Иво Атанасов, ИТН Източник: Zonanews

От утре независимите депутати се включват в работната група за съставяне на програмата на правителството. Това заяви номинираният за премиер Асен Василев след срещата с тях.

 

До петък всеки един от депутатите ще обяви дали ще подкрепи състава на кабинета или не. "Имаме много допирни точки. Това, което нас ни интересува, е ясна законодателна програма и ясна програма за действие. От утре започваме да работим по програмите. Всеки от нас ще се изясни - дали ще подкрепи, дали не. Национално отговорното поведение е да има правителство", заяви Иво Атанасов, адвокатът от Видин, който мигрира от ИТН.

Още от "България"

Кметът на Община Хасково Станислав Дечев спечели отличието "Кмет на годината" 2024 в категориите "Спорт и младежки дейно

Благодаря на всички граждани, които са оценили високо нашата работа в областта на спорта, младежките дейности и в социалната политика, заяви той

Прочетете повече прочетете повече

България и Република Северна Македония потвърдиха ангажимента си да продължат изграждането на жп Коридор VIII

Коридор VIII свързва България с Република Северна Македония, Албания и Италия, и е част от Европейския транспортен коридор "Западни Балкани – Източно Средиземноморие"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени