Нидал Алгафари: Ако го беше грижа за хората, Радев нямаше да налива масло в огъня на омразата

Нидал Алгафари коментира, че всички говорят за промяна, но никой не казва точно каква промяна иска

Нидал Алгафари
Нидал Алгафари

Ако го беше грижа за хората, Радев нямаше да налива масло в огъня на омразата. Това каза Нидал Алгафари – ПР и анализатор, в "Беновска пита" по Радио К2, съобщиха от екипа на предаването."В последните седмици наблюдаваме не реваншизъм, а мъст на лична основа, на наранено его! Успяха да направят една много мощна, макар и раздробена опозиция на партията, която доскоро беше на власт. Тъй като видяха, че не могат да спечелят само със средствата на обикновената предизборна кампания се наложи да вкарат в тази мъст и държавни институции!".

 

Нидал Алгафари коментира, че всички говорят за промяна, но никой не казва точно каква промяна иска. Едни говорят за промяна на модел, за който хората са гласували през последните 4 години. Други говорят за смяна на едни хора, които печелят големи пари с други хора, които да печелят. Трети искат да има такава промяна, че да им е по-лесно да изкарат втори мандат и да наложат тяхно бъдеще движение. Четвърти са на повече от 100 години и говорят за промяна, но непрекъснато затъват в собственото си блато.

 

Нидал Алгафари заяви още, че самият той под промяна разбира един нов морал, когато си обвинен несправедливо, да излезеш пред всички и да докажеш, че си невинен. Пример за това е вътрешният министър, който не дава никакво обяснение за своите имоти. Освен това той непрекъснато говори за нов морал, но не подхожда по същия начин към новия шеф на НАП. Рашков е изнесъл в публичното пространство и твърдения за купуване на гласове от една определена политическа партия, но това може и да се окаже невярно, а вече ще е нанесло големи щети на политическия живот в България.

Още от "България"

Водещи новини

Калин Стоянов: Лицето Тенчо Тенев е бил редовен гост на вечеринките на Рашков. Там е получавал инструкции срещу мен

Питам се, дали ако се бях поддал на натиск и го бях направил мой съветник или зам.-министър в МВР, както настояваха други високопоставени хора, сега щеше ли толкова откровено да внушава неистини по мой адрес, заявява вътрешният министър

Последни новини

Най-четени