Нидал Алгафари: За мое голямо съжаление Тошко Йорданов проговори. Надявах се да продължи да мълчи!

Хората искат шоу, остава сега да изберем и Рачков за президент

Нидал Алгафари
Нидал Алгафари Източник: Facebook

Липсват ни само комиците от "Шоуто на Слави", но идват президентски избори. Може да издигнем Рачков като президент. Това заяви в ефира на NOVA политическият пиар Нидал Алгафари. "Мисля, че парламентът няма да се задържи дълго, няма как тези личности да се разберат", смята той. Според него политиката е шоу в последно време: "Говорят за нея навсякъде, предават я по медиите, пишат я по медиите, имаме участници. Искаме или не искаме политиката е шоу. Хората искат да гледат шоу и си ги избраха", заключи той.

 

"Слави Трифонов ще се появи по някое време. Той винаги е изказвал думички и реплики на сценаристите, които са му ги писали. За съжаление ще ми липсват обаче комиците от телевизията му. Остава да изберем и Рачков за президент и съвсем ще я втасаме", добави Алгафари. Той изрази категорично мнение, че този парламент няма как да се задържи. "Мълчанието е злато, но не може вечно да го правят. За мое голямо съжаление Тошко Йорданов проговори. Надявах се да продължи да мълчи. От начина по който говори цялата партия много олекна и вече не мога да ги възприема като политици, а като шоумени, които ще играят от трибуната на Народното събрание", каза експертът.

Още от "България"

Прокуратурата сезира ЕС за политическия натиск и закриването на специализираното правосъдие

Приемането на предложените законодателни изменения ще доведе до блокиране на борбата срещу престъпността и на работата на независимата съдебна власт

Прочетете повече прочетете повече

Премиерът Борисов: Бюджетът е на излишък от над 115 млн. лв. за първите четири месеца на годината, икономиката работи

През първото тримесечие на настоящата година  са задържани близо 16 милиона къса нелегални цигари, което е почти колкото  задържаното количество през цялата 2020 г.

Прочетете повече прочетете повече

Резултатите на България за справяне с COVID-19 са изключително добри, а ваксинацията протича при голям интерес

В понеделник пристигат нови над 270 000 ваксини, зелените коридори да продължават да действат като се изпълняват и ваксинационните фази, разпореди министър-председателят

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени