Никола Минчев е номинацията за председател на НС на "Продължаваме Промяната"

Той е корпоративен адвокат в "Джингов, Гугински, Кючюков и Величков"

Никола Минчев
Никола Минчев Източник: ПП "Продължаваме Промяната"

ПП ще предложи Никола Минчев за председател на НС. Това обяви съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков. Той добави, че до края на другата седмица се надява да има правителство.

 

Кой е Никола Минчев?

Юрист по образование, Никола Минчев водеше листата на "Продължаваме промяната" за Перник. Сферите му на работа като адвокат са недвижими имоти, енергетика и общо корпоративно право. 

 

Завършил е Немската езикова гимназия в София и право в Софийския университет "Св. Климент Охридски". Той е корпоративен адвокат в "Джингов, Гугински, Кючюков и Величков", считано за една от най-старите бизнес адвокатски кантори у нас. 

 

Владее български, английски и немски. Семеен, с две деца.

Още от "България"

Трайчо Трайков: Започваме демонтирането на МОЧА до 30 дни

Срамно е, че областната администрация и самият Трайков говорят за премахване на монумента заради мерки за безопасност, докато истинската причина би трябвало да бъде скъсването с унизителната митология за "освободителната Червена армия" и възстановяването на историческата истина за окупацията на България от Съветите през септември 1944 г. 

Прочетете повече прочетете повече

Комисията по отбрана одобри предаването на Украйна на ракети с отпаднала необходимост

МО да предприеме действия за присъединяване към коалицията от държави за изграждане на способности на Военновъздушните сили на Украйна за използване на самолети F-16

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени