Николай Хаджигенов: Като искате гаранции, купете си ютия или пералня

Мая Манолова и Татяна Дончева цопнаха в една кална локва, каза още адвокатът

Николай Хаджигенов
Николай Хаджигенов Източник: NOVA

Николай Хаджигенов от "Изправи се! Мутри, вън!" коментира в студиото на NOVA евентуалната номинация на Ива Митева от "Има такъв народ" за председател на НС. "Ние бихме подкрепили политики, а не конкретни личности, не сме обсъждали конкретни имена, от партията на Слави мълчат. Би трябвало трите протестни партии да изберат председател на НС", разкри Хаджигенов. "Слави е събрал умни хора, част от тях експерти, които познавам, очаквам да предложи правителство. Ако ние имаме възможност да направим нещо, бихме го направили точно по този начин – да подкрепим едно правителство на ИТН дори и с наши експерти", добави Николай Хаджигенов.

 

"В политиката лъжата е начин на живот, при мен заради лъжата се лежи в затвора. Колкото и да искаме нещо, в дадената ситуация нямаме възможност. Ако имаме подкрепа от БСП ще я вземем, ако имаме подкрепа от ДПС ще я вземем. Гешев е ДПС, ние нямаме илюзии затова, но е въпрос на проста аритметика. Целите на протеста са две – смяна на Борисов и Гешев. Партиите на статуквото ще опитат да оцелеят, дори и чрез подкрепа на едно правителство", разви своите мечти един от хората, които цялото минало лято обругаваха паметници на културата в центъра на София. 

 

Адвокат Хаджигенов каза, че гаранции няма за нищо. "Като искате гаранции, купете си ютия или пералня", опита да се шегува той. 

 

"Мая Манолова и Татяна Дончева цопнаха в една кална локва. Накрая се оказа, че неопитният е прав, а опитните сгрешиха. Политическото гробище е пълно с опитни хора. И Цветанов има опит, огромен опит. Авторитета, уважението, опита са нещо, което трябва да се заслужи, а после да се натрупа. Опирайки се само на опита си, човек може да сгреши", разкри продължаващото напрежение между него и Манолова и Дончева той.

 

Още от "България"

Фестивалът на камерния танц Хасково 2024 единствен в България събира на една сцена танцьори от националните училища по

За три дни на сцената на Младежки център Хасково ще бъдат представени 432 танца. Участниците са над 550 от 50 танцови формации от 20 град

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени