Николай Нанков: Този парламент произвежда само скандали и не заслужава дълъг живот!

А да дадеш на президента в навечерието на президентски избори да назначава ЦИК - какво е? Демократично?! , риторично пита бившият зам.-министър на регионалното развитие

Николай Нанков
Николай Нанков

За пореден ден новото "мнозинство" опита да подмени дневния ред на обществото като налага своя в програмата на парламента! Категорично съм против! Няма как да подкрепя форсиране на изборни правила от парламент, чийто живот изтича. Само се замислете каква щеше да е реакцията, ако ГЕРБ беше опитал да направи нещо подобно!

 

Това написа във Фейсбук депутатът от ГЕРБ Николай Нанков по повод неразбирателството в 45-ия парламент. "Да се обявиш за "избори до дупка", докато резултатът те устройва, е меко казано цинично! А да дадеш на президента в навечерието на президентски избори да назначава ЦИК - какво е? Демократично?! Президентът беше избран по сегашните правила и никой не оспори избора му! Това ли е веруюто на "партиите на протеста" - ако ни устройва изборният резултат, всичко е ОК. Ако не ни устойва - викаме "Уууу"?! Извинявайте, но това не е дневният ред на обществото!", коментира още той.

 

"Този парламент произвежда само скандали и не заслужава дълъг живот! Готови сме за избори!", категоричен е Нанков.

 

За пореден ден новото “мнозинство” опита да подмени дневния ред на обществото като налага своя в програмата на...

Публикувахте от Николай Нанков в Сряда, 28 април 2021 г.

Още от "България"

Последни новини

Най-четени