Нинова отказа да каже дали ще гласува в неделя за Радев

Аз доведох Радев на "Позитано" 20 и си спомням огромната съпротива тогава, разкри тя

Корнелия Нинова
Корнелия Нинова Източник: БСП
"Ще видите на втория тур, ще видите в неделя", каза пред bTV Нинова. Така председателят на БСП в оставка отговори на въпроса дали ще гласува на балотажа за президент.
 
"Хората в БСП са умни, с глави на раменете си и те решават за кого да гласуват", коментира още Нинова. И добави: "Аз доведох Радев на "Позитано" 20 и си спомням огромната съпротива тогава".
 
По думите ѝ не е било правилно той да подкрепя толкова активно формацията на Кирил Петков и Асен Василев, която тя определи като "президентска партия".
 
Нинова коментира още, че е не е била разумна постъпката на Радев, когато той отиде в НС и заяви, че вътре е статуквото, а промяната - по площадите. Тя разкри, че тогава трудно е парирала недоволството на парламентарната група на БСП.
 
В събота ще бъде свикан Националният съвет, а конгрес - през януари, заяви Нинова и обясни, че до този момент тя ще остане начело на партията.

Още от "България"

От днес гражданите могат да проверят чрез ГД ГРАО номера на избирателната секция и мястото на гласуване на изборите на

Всеки избирател, който има постоянен и настоящ адрес в различни населени места, може да поиска вписване в избирателния списък по настоящ адрес

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени