Новият брой на сп. L`Europeo е посветено на Джеймс Бонд, излиза с 6 корици

На 10 ноември 2022 г., с парти до 0.07 часа в столичния клуб "Bedroom" ще бъде представен новия брой 81 на списанието

Новият брой на списанието
Новият брой на списанието Източник: Сп. L`Europeo
За пръв път в историята на печатните издания едно списание излиза с 6 различни корици и това е брой 81 на списание L`Europeo, посветен на Джеймс Бонд. Новият брой на списание l`Europeo излиза с шест различни  корици, за да отбележи две годишнини: 60 от първата екранизация и 70 години от излизането на първата книга на първата книга за Джеймс Бонд.
 
Шесте корици, представящи различните герои, изиграли митичния шпионин на Нейно Величество са визуална подкрепа на една вълнуваща история от 1962 година до днес, криеща много въпроси. Отговорите, дадени от някои от най-добрите български журналисти - в брой 81 на списанието.
 
На 10 ноември 2022 г., с парти до 0.07 часа в столичния клуб "Bedroom" ще бъде представен новия брой 81 на L`Europeo. Издателите се заканват, че ще разклатят не само мартинито, но и емоциите на всички присъстващи със специални изпълнения на песните от филмовата поредица. Началото е след 21.00 часа. От редакция на L`Europeo издадоха, че няма нужда от покани, защото агентите им ще ви разпознаят!

Още от "България"

България и Франция подписаха Декларация за сътрудничество в областта на ядрената енергетика за граждански цели

Ядрената енергетика, декарбонизационните цели и възможностите за развитие на възобновяемите енергийни източници бяха основните теми

Прочетете повече прочетете повече

Сметната палата за ковид пандемията: В началото е постигнато значително по-ниско равнище на извънредна смъртност в сравн

През 2020 г. общата изплатена сума за обезщетения за временна неработоспособност поради COVID-19 е в размер на над 68 млн. лв., през 2021 г. - близо 140 млн. лв.

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени