"Отровен квартет" подписва споразумение за изборите, продължават с фейковете и хейта

Мая Манолова и т.н. "Отровно трио", които месеци наред извършваха безброй провокации срещу обществения ред и морал, днес подписаха предизборно споразумение за общо явяване на парламентараните избори следващата година.

Мая Манолова и Николай Хаджигенов
Мая Манолова и Николай Хаджигенов

Близката някога до т.н. братя Галеви и замесена в безброй съмнителни действия и законови промени Мая Манолова и провалените протестъри от т.н. "Отровно трио" подписват споразумение за общо явяване на следващите избори. Известната с арогантността си Манолова и още по-демонстративно безпардонният адвокат Николай Хаджигенов току-що показаха стряскащо безобразно отношение към събралите се журналисти. Те отказаха да отговарят на по-директни въпроси и се опитаха да назидават част от представителите на медиите. Манолова и Хаджигенов отказаха да уточнят какво съдържа въпросното споразумение, докато в същото време призоваваха за прозрачност и открито управление - обичайните опорни точки, които те никога не изпълниха с конкретика. 

Татяна Дончева и главатарят на групировката

 

Разбра се, че към техния "Отровен квартет" ще се присъединят различни колекции от доказано провалени подобно на тях политици, свързани от години със задкулисието - "Движение 21" на бившата адвокатка на "Мултигруп" Татяна Дончева, особено близка на главатаря на тази групировка Илия Павлов, застрелян през 2003 г., както и партия ВОЛТ на  бившия член на партията на снахата на ЦК на БКП Меглена Кунева Настимир Ананиев, плюс знаковия политически бояджия Румен Йончев от БЗНС.

 

Още от "България"

Денков за изграждането на магистралата "Русе-Велико Търново": Това ще бъде един от основните ни приоритети

Преди месец и половина направихме среща с премиерите на Гърция и Румъния в Евксиноград, за да обсъждаме как да развием коридорите от юг към север, добави той

Прочетете повече прочетете повече

Цяла седмица Терзиев и компания не си мръднаха пръста, за да се почистят изпочупените клони в столицата (СНИМКИ)

Единственото, което е сторено - дърветата са отместени от пътната настилка, за да не пречат на движението на автомобилите. Но това създава опасности за пътни инциденти, защото пешеходците слизат на платното, за да заобиколят клоните 

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени