"Отровната" Мая Манолова злодейства пред публика от няколко човека

Мая Манолова на живо във фейсбук от сградата на КЕВР

Мая Манолова като народен представител от БСП
Мая Манолова като народен представител от БСП

Според нея в момента тече закрито заседание, на което щяла да се вдигна цената на водата в София и Разград. Нейното предложение е както винаги - цените да не се пипат. Лесно е да се каже, но Мая Манолова никога не е участвала в решаването на тежки управленски проблеми. Нейната специалност е да ги създава. И още - нали нямаме съмнения, че тя не прави тези мушенгии безкористно. Комсомолската секретарка от Кюстендил обича да бъде мотивирана за всичко, което прави. Но да не си помислите, че става дума за финансова мотивация. Съвсем не. Мотивират я с потупване по рамото. Правят го хора като Галевите, Ковачки, Черепа, ЧСИ-та, банките и т.н. Специалисти по отупването и специфичните мотивации. Хеле пък Черепа - той дори с ритона си я е мотивирал. Многократно!
Видимо е, че Мая Манолова се опитва да изземе инициативата от БСП в тази тема и прибягва до откровени инсинуации и неверни твърдения. Казано иначе - любимката на Черепа и още половин дузина олигарси  не е приятел на истината. 
"Единственото хубаво е, че идват избори и ще сменим КЕВР и всички други органи – крайно време е тези органи да защитават хората", се пъчи пред няколкото човека публика Маямата, но забравя, че това са сметки без кръчмар. Българските избиратели притежават достатъчна доза здрав смисъл (проверено емпирично знание), за да не позволят на подобни колекции от политически отровители да злодействат отново в българския парламент. И без друго Нинова и сие "преуспяват" в това. 

Още от "България"

Експерти обследват пораженията по посевите от падналата градушка

След като комисиите опишат щетите, стопаните ще могат да получат обезщетение по линия на държавната помощ за компенсиране на щетите, причинени от неблагоприятни климатични събития

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени