Партията на Васил Божков се учреди онлайн, щяла да слага край на прехода

За председател на партията е избран Борил Соколов. До 2017 г. е бил маркетинг директор на "Еврофутбол". Мая Манолова отново показа, че не е приятел на истината, докато отричаше за пореден път в bTV, че не била взимала пари от Божков

Антон Тодоров

Учредителното събрание на партията на укриващият се в Дубай бизнесмен и бивш хазартен бос Васил Божков “Гражданска платформа Българско лято” се е провело онлайн.

“Поради извънредната епидемична обстановка в страната и действащата забрана за провеждане на масови мероприятия, събранието бе първото по рода си, проведено изцяло онлайн”, съобщиха от партията. На виртуалното събрание са участвали над 900 членове на партията, а присъствието на всеки един ще бъде потвърдено с нотариална заверка на гласуваните документи. Васил Божков се включил с жива връзка на събитието и заявил: “Време е да приключим прехода. И заедно да отворим нова страница". За председател на партията е избран Борил Соколов. До 2017 г. е бил маркетинг директор на "Еврофутбол".

Борис Соколов, председател на партията на Васил Божков-Черепа
Борис Соколов, председател на партията на Васил Божков-Черепа
11-mayama na praznika na chereshata
Тъмна, коварна, крайно вредна и много отблъскваща персона. Чудно как изобщо някой и се връзва на глупостите и фейковете
Междувременно, днес по bTV (която уместно някои наричат Божков ТВ) за пореден път се появи лицето на задкулисието Мая Манолова, любимка на персони като братя Галеви, Ковачки, Ванко-1, Черепа и т.н. За пореден път Маяма доказа, че не е приятел на истината, докато трескаво твърдеше:
"Не съм искала финансова подкрепа от Васил Божков и не съм получавала такава". 
мая манолова е ходила при черепа за подкрепа
Васил Божков-Черепа лично разкри в собствената си СМС кореспонденция, че Манолова е била при него за "подкрепа". Каква подкрепа е тази "покрепа" - можем само да гадаем 
Истината е, че Васил Божков бързо я дезавуира преди време и разкри чрез личната си СМС кореспонденция, че Манолова е идвала при него за "подкрепа" преди местните избори 2019 г. Интересно, какво си мисли Маямата за българите - че са някакви глупави, прости същества, които лесно могат да бъдат подхлъзнати с празни приказки.
манолова - не съм търсила божков за подкрепа
Мая Манолова по bTV  днес: "Не съм искала и не съм получавала пари от Васил Божков"
Та кой е този, който няма да се сети за какво е ходила тя при най-богатия българин в навечерието на особено важните за българското задкулисие избори есента на 2019 г.? Сигурно е ходила да му разглежда ритона, с който Черепа особено се гордее. И нищо не е получила в замяна на това. Хайде де, я да видим тук корабче плува ли? 
Мая Манолова в офиса на Васил Божков-Черепа-1
Мая Манолова в офиса на Васил Божков-Черепа
14_3-popravkata vanko 1

14_2-popravkata vanko 1Мая Манолова като вносител на поправката "Ванко-1"
Аз я помня като основен  участник в съмнителни законови промени /Ванко-1/, съмнителни и много неприемливи контакти с проблемни хора (Галеви, Ковачки, Черепа и т.н.), агресивен комунистически наглец, с дълга биография на комсомолска номенклатура, завършила комсомолска школа в Москва.
9_1-desislava filipova sipe ogan i jupel vs. manolova_20150720
Адвокат Десислава Филипова описва през 2015 г. Мая Манолова като "банкова застъпничка, обслужваща гилдията на ЧСИ"
Обинявана от адвокат Десислава Филипова, която днес е в екипа й, че е човек на банките и ЧСИ-тата срещу българите. Ерго, категорично не става за портиер в кооперация дори - не може да й се има никакво доверие. Нула, зиро!

Още от "България"

Експерти обследват пораженията по посевите от падналата градушка

След като комисиите опишат щетите, стопаните ще могат да получат обезщетение по линия на държавната помощ за компенсиране на щетите, причинени от неблагоприятни климатични събития

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени