Пореден слънчев есенен ден, температурите ще достигнат 29 градуса

След обяд на отделни места в масивите от Западна България ще превали

Есен
Есен Източник: Zonanews

В четвъртък ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността. След обяд на отделни места в планинските райони на Западна България ще превали. Ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са между 24° и 29°, в София - около 24°.


В планините ще преобладава слънчево време. След обяд на отделни места в масивите от Западна България ще превали. Ще духа слаб вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 19°, на 2000 - около 12°.

 

По Черноморието ще е предимно слънчево, с временни увеличения на облачността. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са 22°-24°, колкото е температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

Още от "България"

Министър Коритарова обсъди разширяването на Столичния околовръстен път от бул. България“ до АМ „Струма“ с кмета на София

На днешната среща бяха подписани и 12 споразумения за обекти на обща стойност близо 2 млн. лв., които ще се финансират със средства от държавния бюджет по Инвестиционната програма за общински проекти

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени