Последен ден за електронно преброяване

Най-голям процент са се преброили в общините Троян, Николаево и Родопи

Преброяване 2021
Преброяване 2021 Източник: Zonanews

Днес, 30 сепрември, е последният ден, в който можете да се преброите електронно. Срокът изтича в полунощ. След това единственият начин да влезете в статистиката е чрез преброител. Срокът за това се удължава до 20:00 ч. на 10 октомври. От Националния статистически институт напомнят за предимствата да попълните данните електронно.

 

Към 7.00 ч. на 29 септември преброените онлайн са 2 216 254 души, разпределени в 973 811 домакинства. Преброените от преброители към края на вчерашния ден са 1 954 116. Така общо преброените хора в страната са над 4 млн. души.

 

В големите градове - СоФия, Варна и Пловдив, са преброени повече от 60% от населението. Най-голям процент са се преброили в общините Троян, Николаево и Родопи - повече от 90 на сто са преброени.

Още от "България"

Родителите на Филип: Съдиите и прокуратурата са на страната на убийците. Не очаквахме убиецът на сина ни бъде освободен

Бащата на Филип посочи, че делото е седяло "на трупчета" цяла година преди да излезе резултатът от кръвната проба на мъжът, блъснал сина му на пешеходна пътека

Прочетете повече прочетете повече

Министърът на правосъдието: Няма правова държава без свободна и независима адвокатура

Важно е в тези дни, когато виждаме мрежите на влияние в съдебната система и прокуратурата, стигнали на високи нива, адвокатурата да е достатъчно взискателна към своите представители, добави той

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени