Позор - авторката на чалга хита "Ще ти скъсам г*за" стана шеф на СЕМ

С 4 гласа "за" и 1 "против" Соня Момчилова ще оглави медийния регулатор за срок от една година

Соня Момчилова
Соня Момчилова Източник: Facebook

С 4 гласа "за" и 1 "против" Соня Момчилова ще оглави СЕМ за срок от една година. Това решение е позорно, защото Момчилова е авторката на текста на мазния и срамовен чалга хит на Слави Трифонов "Ще ти скъсам г*за". Да припомним, че лицето Соня Момчилова е в медийния регулатор от квотата на Румен Радев. Това е нечуван и невиждан позор за и без друго опозорената ни от Радев държава и неговите инсталации, вкл. т.н. "Промяна". 


Ситуацията, в която се извърши този избор е безпрецедентна, тъй като изборът на нов председател се случва преди да бъдат попълнен състава на СЕМ с новите членове на регулатора. Единственият глас "против" беше на Розита Еленова.

 

Две бяха възможните имена за нов председател на СЕМ: Галина Георгиева или Соня Момчилова. Изборът е само между тях двете, тъй като мандатът на останалите трима членове на СЕМ другата седмица по това време вече ще е изтекъл.

Още от "България"

Председателят на НСИ казва в парламента, дали България е готова за еврото

Още от деня на въвеждане на еврото титулярите на сметки ще могат да теглят от тях само евро, независимо дали тегленето ще става чрез АТМ/ПОС устройство или в офиса на банка, платежна институция и други

Прочетете повече прочетете повече

Внезапна вечерна проверка на полицията в трите центъра за бежанци в София

След инциденти с бежанци, единият от които именно в центъра в кв. "Овча купел", бяха внесени промени в закона, според които полиция, а не частни фирми трябва да охраняват центровете

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени