Премиерът Борисов: Нашата предизборна кампания е лесна, само показваме (ВИДЕО)

"Аз съм оптимист, защото светът сега е като една тенджера под налягане - всичко е затворено, похлупено и като се отвори икономиките са длъжни да тръгнат вертикално нагоре, защото финансите са занулени на всички държави", каза Борисов

Премиерът Бойко Борисов
Премиерът Бойко Борисов

Премиерът Бойко Борисов е на посещение във велинградското село Драгиново, обл. Пазарджик. Той по традиция се включи на живо от своя фейсбук профил. С 5025 жители то е най-голямото в областта и на четвърто място в България. Заедно с него са министри и зам.-министър Нанков. Министър-председателят подчерта, че ГЕРБ и правителството са показали, че след големите градове, са се обърнали и към малките населени места, защото и там живеят хора и те трябва да живеят по същите условия. По думите му светът сега е като една тенджера под налягане. 

 

"Аз съм оптимист, защото светът сега е като една тенджера под налягане - всичко е затворено, захлупено и като се отвори, длъжни са икономиките да тръгнат вертикално нагоре, защото финансите са занулени, даже на минус, на всички държави. Ако се прибавят и тези 50 милиарда, които сме договорили грант за България, плюс още 10 милиарда, могат да се отделят много ресурси, именно за такива населени места, където и туризмът да стане по-добър. Но за да стане по-добър са необходими и улици, и децата трябва да живеят тук и родителите да работят. Това правим в момента и за разлика от другите го показваме", коментира Бойко Борисов. "Само на Велинград сме дали 5-6 млн. - за училища, за детски градини. Учителите получиха ли - получиха. Получават ли си хората на първа линия по 1000 лв. - получават. Благодаря, какво повече да им кажа", обърна се премиерът към кмета на Велинград Костадин Коев. 

 

"Четири години мандат сме доказали, че това, което сме писали преди четири години и казали, на 100 и отгоре процента е изпълнено. Няма нито едно неизпълнено обещание", посочи премиерът. "Нашата предизборна кампания е лесна, само показваме - работа, работа, работа", добави Борисов.

 

 

Още от "България"

Последни новини

Най-четени