Премиерът Бойко Борисов откри село Бойково

В рамките на 4 месеца вече ще има асфалтова настилка на пътя Първенец- Лилково

Бойко Борисов до табелата на село Бойково
Бойко Борисов до табелата на село Бойково

Премиерът Бойко Борисов се снима до табелата на село Бойково, докато инспектираше ремонта на пътя между Първенец и Лилково.

 

"Ремонтът на пътя между Първенец и Лилково ще се извършва на етапи. Вече се работи по участъка от с. Бойково до с. Брезовица. Той е в тежък планински терен, в дефилето на р. Първенецка, с малък габарит и без асфалтова настилка. Липсата на отводняване образува дупки и коловози, предизвиква свличане на части от пътното тяло в дерето на реката. До 4 месеца ще бъде асфалтиран пътят до с. Лилково в Родопите. Моля хората единствено за търпение. По трасето има много машини и работници. Сигурен съм, че ще приключат всичко в срок.", съобщи във фейсбук профила си премиерът Бойко Борисов.

 

"Благодарение на нашите медици и на гражданите, които спазват мерките - България е на 15-то място по смъртност и на 26-то по брой заразени в целия ЕС. И всичко това на фона на либералните мерки, които поддържаме у нас. Безценна работа обаче вършат и нашите граничари. Всяка нощ спират между 80 и 200 нелегални мигранти, които се опитват да влязат на територията на страната. Миграционната вълна не е спирала нито за миг, но благодарение на нашите гранични служители българите не я усещат.", допълни още Бойко Борисов.

 
 

Още от "България"

Трайчо Трайков: Извинявам се за начина, по който Столична община реорганизира движението по Патриарха

Бях поискал да има обществено обсъждане на проекта и на всички съпътстващи документи и изследвания, че ще бъдат взети предвид обоснованите предложения на гражданите

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени