Премиерът Бойко Борисов: Поех ангажимент да бъде изградена спортна зала в с. Тополово и го изпълних

По обекта вече се работи над 1 месец, като срокът за изпълнение е 94 дни

Изграждащата се спортна зала в с. Тополово
Изграждащата се спортна зала в с. Тополово Източник: Facebook

"При свое посещение в Асеновград поех ангажимент да бъде изградена спортна зала в с. Тополово и го изпълних", пише в своята фейсбук страница Борисов. "Отпуснахме 840 000 лв. за спортното съоръжение, което ще се ползва както от учениците в ОУ "Отец Паисий", така и от местния волейболен отбор", добавя той. 

 

По обекта вече се работи над 1 месец, като срокът за изпълнение е 94 дни. В с. Тополово и в околните населени места никога досега не е имало база, която да отговаря на съвременните стандарти. Новата зала в двора на ОУ "Отец Паисий" ще бъде първата завършена по програмата за строеж на физкултурни салони в 100 училища, която планираме за следващите 4 години.

При свое посещение в Асеновград поех ангажимент да бъде изградена спортна зала в с. Тополово и го изпълних. Отпуснахме...

Публикувахте от Boyko Borissov в Неделя, 11 април 2021 г.

Още от "България"

Премиерът Борисов: Бюджетът е на излишък от над 115 млн. лв. за първите четири месеца на годината, икономиката работи

През първото тримесечие на настоящата година  са задържани близо 16 милиона къса нелегални цигари, което е почти колкото  задържаното количество през цялата 2020 г.

Прочетете повече прочетете повече

Резултатите на България за справяне с COVID-19 са изключително добри, а ваксинацията протича при голям интерес

В понеделник пристигат нови над 270 000 ваксини, зелените коридори да продължават да действат като се изпълняват и ваксинационните фази, разпореди министър-председателят

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени