Премиерът Гълъб Донев: Вярвам, че България може да има открито и честно управление

Това послание отправи министър-председателят Гълъб Донев в началото на днешния Ден на отворените врати в Министерския съвет

Служебният премиер Гълъб Донев
Служебният премиер Гълъб Донев Източник: Пресцентър на МС

Вярвам, че България може да има открито и честно управление. Властта има смисъл, когато е в полза на българските граждани. Това послание отправи министър-председателят Гълъб Донев в началото на днешния Ден на отворените врати в Министерския съвет. Събитието, което е по инициатива на премиера Донев, се провежда за първи път.

 

Ден на отворените врати в Министерски съвет
Ден на отворените врати в Министерски съвет Източник: Пресцентър на МС

Министър-председателят Гълъб Донев посрещна лично първите граждани, желаещи да посетят и разгледат правителствената сграда. Премиерът представи на гостите си най-емблематичните места в Министерския съвет, включително кабинета на министър-председателя и Голямата заседателна зала.

 

Гълъб Донев благодари на всички граждани за интереса към днешния Ден на отворените врати и изтъкна колко е важно уважението към институциите, за да има държавност.

 

Ден на отворените врати в МС
Ден на отворените врати в МС Източник: Пресцентър на МС

 

Още от "България"

Пуснато бе движението през най-дългия пътен тунел "Железница" на АМ "Струма"

Това сложно технологично съоръжение е крачка към така дългоочакваната връзка между Централна Европа, през България, Видин, Кулата и Гърция, посочи министър-председателят Николай Денков

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени