При допълнителен оглед на катастрофиралия на АМ "Струма" автобус е било намерено още едно тяло

Така броят на жертвите при тежкия пътен инцидент става 45, както беше обявено първоначално

Борислав Сарафов
Борислав Сарафов Източник: Lex.bg

При допълнителен оглед на катастрофиралия на автомагистрала "Струма" автобус с граждани на Република Северна Македония е било намерено още едно тяло. Така броят на жертвите при тежкия пътен инцидент става 45, както беше обявено първоначално. Това каза за БНР заместник главният прокурор и ръководител на Националната следствена служба Борислав Сарафов.

 

"В 21.15 часа в трагичната нощ са влезли през "Капитан Андреево" 52 пътници, от тях 45 намерихме в автобуса, 7 са в "Пирогов", за съжаление няма още един спасен".

 

Сарафов каза още, че командированите в Скопие следовател и прокурор ще останат там най-късно до неделя. Те трябва да донесат документацията, свързана с катастрофиралия автобус и ДНК профили на роднините на загиналите. Веднага след това ще започне и идентифицирането на жертвите на инцидента.

Още от "България"

Еврокомисар Йохансон: България и Румъния са напълно готови за сухопътен Шенген

От началото на годината опити за нелегално преминаване на границата ни са направили малко над 7 000 лица. За сравнение миналата година лицата са били 27 000, заяви Калин Стоянов

Прочетете повече прочетете повече

Подкрепете концепцията "Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион"

Проектната идея обединява - 18 общини, 9 държавни и общински болници, висше и средно училища, фирми, НПО, иновативни центрове и Министерство на здравеопазването

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени