Проруското правителство и президент изчегъртват зам.-шефа на ДАР

Преди три седмици беше освободен и председателят на агенцията Атанас Атанасов

Държавна агенция Разузнаване
Държавна агенция Разузнаване Източник: Zonanews
Хунтата на зелените чорапи в своята обсебеност да изстъргва всеки, който е настъпил руските интереси в България, е решила, че днес е ред на зам.-директора на Държавна агенция "Разузнаване" Ангело Прокопиев. Преди три седмици беше освободен и председателят на агенцията Атанас Атанасов.
 
Говорителят на правителството Антон Кутев посочи тогава като причина необходимостта да се гарантира устойчивост на системата за защита на националната сигурност. Истината е, че правителството на Румен Радев разчиства по списък всички, които са се противопоставили на руската шпионска дейност в България и на руската пета колона в страната ни. 
 
Безпрецедентното заявление на бившия директор на ДАР Атанас Атанасов, че зад отстраняването му се вижда дългата ръка на Кремъл не се нуждае от коментар и поясняване. Този изключително смел, почтен и информиран човек в прав текст каза, че на върха на държавата имаме руска кукла на конци. След отстраняването на Атанас Атанасов с указ на Радев за директор беше назначен Антоан Гечев, бивш заместник-директор на Служба "Военна разузнаване". 

Още от "България"

Експерти обследват пораженията по посевите от падналата градушка

След като комисиите опишат щетите, стопаните ще могат да получат обезщетение по линия на държавната помощ за компенсиране на щетите, причинени от неблагоприятни климатични събития

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени