Протест срещу високите цени на горивата днес пред БНБ

Днес ще се проведе протест срещу високите цени на горивата. Недоволни граждани ще се съберат пред сградата на Българската народна ...

Българска народна банка (БНБ)
Българска народна банка (БНБ) Източник: Zonanews

Днес ще се проведе протест срещу високите цени на горивата. Недоволни граждани ще се съберат пред сградата на Българската народна банка, а недоволството е организирано от национален сидникат "Защита".

 

Ето какво пише синдикатът: "Петролната мафия съдира кожите на българите със спекулативни цени – правителството нехае! Печат Е-мейл В последните месеци сме свидетели на поредното спекулативно увеличение на цените на горивата.

 

Информирахме министъра на икономиката за проблема, но не последва никаква реакция. А положението става вече нетърпимо, за и без това бедния българин, особено след последното увеличение на цените на ток, парно, газ, стоки и услуги от първа необходимост.

 

Изпратихме поредното си писмо до Министър-председателя, Министъра на икономиката и Председателя на водещата в 46-то Народно събрание Парламентарна група "Има такъв народ".

 

Настояваме да бъдат предприети спешни действия, от страна на правителството, за спиране на спекулата и ограбването на българските граждани. Ако правителството продължава да нехае и не се предприемат действия за спиране на спекулата, не ни остава нищо друго, освен както преди три години да започнем провеждане на протести в столицата и страната".

Още от "България"

Последни новини

Най-четени