Протестиращите пожарникари към Кирил Петков: Не си играй с огъня! "От опит знам - опасно е!"

"Когато няма разбиране, има протестиране", категорични са от синдикат "Огненборец"

Пожарникарите излизат на протест с искане за по-високи заплати
Пожарникарите излизат на протест с искане за по-високи заплати Източник: Скрийншот/Novini.bg

 Пожарникарите излизат на протест с искане за по-високи заплати. Около 200 души са се събрали на площад "Независимост" в София, за да изразят своето недоволство от заложените параметри в Бюджет 2022. Те обявиха, че протестът им ще бъде мирен и в рамките на закона.

 

Огнеборците отдадоха почит на Васил Левски. По традиция протестът им започна с Химна на Република България. Не е честно това, което се случва. Не е честно отношението, не е честно пренебрежението, категорични са те и призоваха от управляващите да отидат и да изкарат една смяна с тях. По думите им те няма да са запоследен път под прозорците на МС.

 

"Няма да се изморим", категорични са пожарникарите. "Когато няма разбиране, има протестиране", категорични са от синдикат "Огненборец". По традиция протестът им започна с Химна на Република България. Не е честно това, което се случва. Не е честно отношението, не е честно пренебрежението, категорични са те и призоваха от управляващите да отидат и да изкарат една смяна с тях. По думите им те няма да са запоследен път под прозорците на МС. "Няма да се изморим", категорични са пожарникарите.

 

"Когато няма разбиране, има протестиране", категорични са от синдикат "Огненборец". По традиция протестът им започна с Химна на Република България. Не е честно това, което се случва. Не е честно отношението, не е честно пренебрежението, категорични са те и призоваха от управляващите да отидат и да изкарат една смяна с тях. По думите им те няма да са запоследен път под прозорците на МС. "Няма да се изморим", категоринчи са пожарникарите. "Когато няма разбиране, има протестиране", категорични са от синдикат "Огненборец".

 

Източник: Novini.bg

Още от "България"

Министър Коритарова обсъди разширяването на Столичния околовръстен път от бул. България“ до АМ „Струма“ с кмета на София

На днешната среща бяха подписани и 12 споразумения за обекти на обща стойност близо 2 млн. лв., които ще се финансират със средства от държавния бюджет по Инвестиционната програма за общински проекти

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени