Путинистът Цончо Ганев от "Възраждане" наплю депутат. Иначе, с Копейкин са много претенциозни (ВИДЕО)

В четвъртък след изказване на депутата от "Продължаваме промяната" Явор Божанков в пленарната зала настъпи суматоха

Цончо Ганев плюе по друг депутат
Цончо Ганев плюе по друг депутат Източник: Скрийншот видео кадър

Депутатът от пропутинистката партия "Възраждане" Цончо Ганев наплю депутат по време на днешния бурен скандал, разразил се в парламента. В четвъртък след изказване на депутата от "Продължаваме промяната" Явор Божанков в пленарната зала настъпи суматоха. 

 

"Говориха за меки китки, двамата с Цончо и г-н Костадинов най-много ни съмняват в това отношение", каза Божанков, след което бе наобиколен от депутати на "Възраждане". 

 

Народните представители от ПП-ДБ също се скупчиха около трибуната, припомня "24 часа". Веселин Вешев от "Възраждане" се оплака, че Манол Пейков му счупил очилата, а депутатът от ПП-ДБ заяви, че е бил одран по лицето. 

 

Във видео, разпространено от депутати от "Демократична България", се вижда как Цончо Ганев от "Възраждане" плюе по друг депутат. В суматохата се чува призив за ред в парламента, докато Виолета Кърпачева от партията на Костадинов тропа по масата и крещи "Защо се криеш, ела бе". "Ела, излез бе", казва пък Ганев.

 

Още от "България"

Работещи в ИА "Автомобилна администрация" излизат на протест

Исканията на протестиращите са за равно възнаграждение за изпълняващите еднакви функции и заемащи еднакви длъжности, увеличаване на основните работни заплати с 30%, подобряване на условията на труд

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени