Радев като Лукашенко: След края на мораториума не трябва да има проблеми

Типичен фатмашки подход, подход на човек, който още "не е събул зелените чорапи"

Радев и Лукашенко
Радев и Лукашенко Източник: Zonanews

Фабриката за глупави клишета на Румен Радев е пусната на пълни обороти. Днес той предупреди, че след изтичането на мораториума върху цените на тока, трябва да се внимава, за да не се създават по-големи проблеми. Преди седмица депутатите решиха да замразят цените на тока, водата и парното до 31 март.

 

"То е важно да бъде в рамките на закона, но много е важно този мораториум, който ще има един временен ефект и наистина, потребителите не трябва да поемат цената на проблемите, генерирани с години в енергийната система. Но, не трябва да се допуска, след края на мораториума, той да създаде големи други проблеми, които в момента дори не могат да се предвидят", заяви Румен Радев. 

 

За запознатите с белоруската политика и по-точно с маниерите на диктатора Лукашенко, подобни брътвежи едва ли са изненада. Преди десетина години Александър Лукашенко се караше на земеделци като им говореше следното: "Искахте дъжд - докарах Ви дъжд! Защо е слаба реколтата?". Та и с Румен Радев така - "след мораториума не трябва да има проблеми". Типичен фатмашки подход, подход на човек, който още "не е събул зелените чорапи".

 

 

Още от "България"

Цяла седмица Терзиев и компания не си мръднаха пръста, за да се почистят изпочупените клони в столицата (СНИМКИ)

Единственото, което е сторено - дърветата са отместени от пътната настилка, за да не пречат на движението на автомобилите. Но това създава опасности за пътни инциденти, защото пешеходците слизат на платното, за да заобиколят клоните 

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени