Радев назначи Габриела Наплатанова за член на СЕМ

Наплатанова е омъжена за командира на авиобаза "Граф Игнатиево" бригаден генерал Николай Русев. Преди да влезе в политиката Радев беше командир на ВВС и преди това на ВВС базата

Габриела Наплатанова
Габриела Наплатанова Източник: bTV

Румен Радев назначи Габриела Наплатанова-Русева за член на Съвета за електронни медии. Наплатанова е омъжена за командира на авиобаза "Граф Игнатиево" бригаден генерал Николай Русев. Преди да влезе в политиката Радев беше командир на ВВС и преди това на базата. Двамата с Русев са "бойни другари".

 

Наплатанова има магистърска степен от Факултет по журналистика и масова комуникация на СУ "Св. Климент Охридски", където завършва със специалност "Връзки с обществеността". В същия факултет е хоноруван преподавател в периода 2015 - 2017 г.

 

Има обучения по програмата IREX на Държавния департамент на САЩ и Европейския център за сигурност "Джордж Маршал", както и участия в множество медийни програми на американската мисия в НАТО.

 

През 2019 г. защитава дисертация на тема "Управление на медийните ефекти и медийните операции по време на въоръжен конфликт" във Военна академия "Г.С. Раковски", факултет "Национална сигурност".

Още от "България"

От днес гражданите могат да проверят чрез ГД ГРАО номера на избирателната секция и мястото на гласуване на изборите на

Всеки избирател, който има постоянен и настоящ адрес в различни населени места, може да поиска вписване в избирателния списък по настоящ адрес

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени