Радев в сблъсък с кметове от ГЕРБ в Калофер

Те заявиха, че не са били допуснати на среща с него

Радев в сблъсък с кметове от ГЕРБ в Калофер
Радев в сблъсък с кметове от ГЕРБ в Калофер Източник: zonanews.bg

Скандал беляза посещението на Румен Радев в Калофер за Богоявление. Радев е провел среща с членове на Националното сдружение на кметовете на малки населени места, но няколко представители на ГЕРБ обявиха, че не са били допуснати, съобщава кореспондентът на bTV Новините в региона.
Те поискаха Радев да не дели кметовете по политически признак. Освен това повториха тезата на премиера Бойко Борисов, че няма проблем изборите да се проведат през март.

„Не може председател на сдружението да кани само кметове от БСП! Имам чувството, че тази среща е политизирана, тъй като получавам информация за дейността на сдружението, но точно за тази среща не съм информирана“, заяви Румяна Самоковарева от с. Крумово.
Самият Радев коментира, че не е делил кметовете и не е бил запознат с това кой е поканен: "Аз не знам, че има други хора, желаещи за среща с мен. Не знам. Ето, кметът ме кани, идвам тук, влизам при него".
По думите му тези, с които е говорил, са му се оплакали, че нямат логистична готовност за избори в условията на пандемия - липсват както хора за избирателните секции, така и дезинфектанти и маски.

 

Източник: bTV

Още от "България"

Трайчо Трайков: Започваме демонтирането на МОЧА до 30 дни

Срамно е, че областната администрация и самият Трайков говорят за премахване на монумента заради мерки за безопасност, докато истинската причина би трябвало да бъде скъсването с унизителната митология за "освободителната Червена армия" и възстановяването на историческата истина за окупацията на България от Съветите през септември 1944 г. 

Прочетете повече прочетете повече

Комисията по отбрана одобри предаването на Украйна на ракети с отпаднала необходимост

МО да предприеме действия за присъединяване към коалицията от държави за изграждане на способности на Военновъздушните сили на Украйна за използване на самолети F-16

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени