Разпитаха двама от компанията на сина на Румен Радев в IV РУ

Наследникът на държавния глава все още го няма

Георги и Дарина Радеви
Георги и Дарина Радеви Източник: 24 часа

Двама души от компанията на сина на президента Румен Радев - Георги, дойдоха на разпит в столичното IV-то РУ. Наследникът на държавния глава все още го няма, съобщи "24 часа". Поводът за привикванията в полицията е купон и замеряне на хора с камъни.

 

Партито било организирано в нощта срещу неделя. На него присъствали 14 души, 11 от които непълнолетни. Компанията била на покрив на сграда и се забавлявала. По неофициална информация групата замеряла хора с камъни. Пешеходец обаче се оплакал и дошла полиция.

 

Георги Радев бил задържан. Оказало се, че не носил документи за самоличност и затова го отвели в районното и му съставили акт. Майка му и баща му не го взели, затова синът на президента Румен Радев бил съпроводен до дома си от пълнолетен, присъствал на купона.

 

 

Още от "България"

Денков за изграждането на магистралата "Русе-Велико Търново": Това ще бъде един от основните ни приоритети

Преди месец и половина направихме среща с премиерите на Гърция и Румъния в Евксиноград, за да обсъждаме как да развием коридорите от юг към север, добави той

Прочетете повече прочетете повече

Цяла седмица Терзиев и компания не си мръднаха пръста, за да се почистят изпочупените клони в столицата (СНИМКИ)

Единственото, което е сторено - дърветата са отместени от пътната настилка, за да не пречат на движението на автомобилите. Но това създава опасности за пътни инциденти, защото пешеходците слизат на платното, за да заобиколят клоните 

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени