Румен Радев или новите приключения на "Незнайко" в собствената му страна

Светлина, повече светлина, за да дезавуираме поредната нескрита проява на политическанеграмотност и нетърпима непохватност от това лице

Румен Радев в мебелна фабрика Мебел стил ООД в Търговище
Румен Радев в мебелна фабрика Мебел стил ООД в Търговище

Антон Тодоров

 

Днес Румен Радев за пореден път показа, че следва "стратегията Колумб" - тръгва нанякъде и не знае накъде е тръгнал. Пристига и не знае къде е пристигнал. Завръща се и не знае къде е бил. Омръзна ми от този неадекватен, злобен тип, напълно несъответстваш поне минимално на позицията, на която част от българите в състояние на внезапна загуба на разсъдък го инсталираха. С решаващата помощ на ген. Решетников, разбира се, това не бива да се забравя.

 

Но думата ми е за друго. Преди час Румен Радев (или който/която му пише постовете във фейсбук) ни информира, че посетил българско мебелно предприятие в района на Търговище. И не пропусна да пусне и едноличната си "фабрика за хейт" - необходима била адекватна държавна политика, нужна била помощ, която реално да достига до засегнатия среден и малък бизнес и все в този дух. Лицето Радев отново демонстрира, че е върло неподготвено и коментира теми точно като "Незнайко в собствената си страна". Апропо, която нарече блато.

 

Светлина, повече светлина, за да дезавуираме поредната проява на политическа неграмотност и нетърпима непохватност от това лице, което сякаш се състезава със самия себе си да ни докаже колко неподходящ е за позицията, която вече над 4 години осквернява с присъствието си. Винаги нещо не е разбрал, но пък е на 100 % убеден, че той е правия, винаги нещо в неговите очи не е така, ами трябва да е онака, винаги управляващите са направили нещата не както трябвало, но виж, той ако дойдел...Нали дойде в началото на 2017 г. със собствено правителство. Изложи се като кифладжия, това направи!

 

Какви са истинските факти за това къде е бил днес Румен Радев и какво е трябвало да знае, преди да драска глупости във фейсбук? Много скъп този трол, бре, по 15 бондака на месец ни струва! Хайде, холан, той колкото цяла фабрика тролове, която ние издържаме, за да ни обижда и гнети.

 

Румен Радев е бил на посещение в мебелна фабрика "Мебел стил ООД"-Търговище. Ако беше се заинтересувал поне малко и беше възложил на съветниците си да му изготвят справка, щеше да знае, че тази фабрика и нейните собственици, както и работещите там са получила помощ от държавата по мярката 60/40. Оцелели са не само с ентусиазъм, но и с реална подкрепа от държавата. Общо 163 935 лв. по мярката 60/40 за периода април-май 2020 г., както следва:
- За м. април 2020 г. е получила компенсации в размер на 90 102 лв. за 261 работници и служители;
- За м. май 2020 г. е получила компенсации в размер на 73 833 лв. за 218 работници и служители.

Но Радев не чете, той говори иии..пише! Във фейсбук. 

Румен Радев в мебелна фабрика Мебел стил ООД в Търговище`

Още от "България"

Последни новини

Най-четени