Румен Радев: Надявам се на стабилно и редовно правителство

Обитателят на "Дондуков" 2 изрази надежда, че още тази седмица може да се свика нов парламент

Румен Радев
Румен Радев Източник: Zonanews

Румен Радев и Илияна Йотова присъстват на премиерата на филма "Ханът и империята" в Зала 1 на НДК. С прожекцията се отбелязва 40-ата годишнина от официалното откриване на НДК. Радев направи коментар за изборите пред журналисти. "След като ЦИК обнародва имената на депутатите, ще издам указ за свикване на първото заседание", заяви Радев и добави, че няма намерение да бави процедурите.

 

"Редно е в обстановката, в която се намираме, час по-скоро да имаме яснота. Надявам се на стабилно, оперативно, редовно правителство", допълни най-успешният московски проект от десетилетия. "Засилват се спекулациите от определени поръчкови коментатори за служебно правителство. Трябва да следваме стриктно условията на Конституцията", каза той. "Нека видим дали ще има първо връщане на мандат, второ връщане на мандат. Едва тогава ще говорим за трети”, заяви още Радев. Обитателят на "Дондуков" 2 изрази надежда, че още тази седмица може да се свика нов парламент. 

Още от "България"

Али Агджа: Решението за атентата срещу папата е взето от отдел "Тринадесети" на КГБ, тоест "отдел Убийства" на КГБ

Истината е тази. Кремъл искаше да убие папата с полски произход. Защото папата представляваше голяма заплаха за съществуването, за оцеляването на Съветската империя, свидетелства Агджа

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени