Румен Радев нападна журналисти: Вчера гледам с изненада репортажи, че съм предлагал и лансирал идеята за гласуване в два дни

Президентът Румен Радев започна днешните консултации във връзка с предстоящите парламентарни избори като директно нападна в характерния си безпардонен стил медиите и журналистите, че едва ли не са измислили репортажите си от вчера, докато са обяснявали идеята за гласуване в рамките на два дни

Румен Радев
Румен Радев Източник: Zonanews

Президентът Румен Радев започна днешните консултации във връзка с предстоящите парламентарни избори като директно нападна в характерния си безпардонен стил медиите и журналистите, че едва ли не са измислили репортажите си от вчера, докато са обяснявали идеята за гласуване в рамките на два дни. Като типичен представител на българското задкулисие, той се опита да прехвърли този възможен казус и проблемите, които би могъл да създаде, върху журналистите. Според него те не го били разбрали:
"Искам да подчертая, че това не е моя идея, защото от страна на медиите бе лансирана като мое предложение. Тя постъпи като идея от други места, но нямам нищо против да се обсъди такава възможност". 
Румен Радев най-накрая се сети да се грижи за здравето на българите. Днес той акцентира, че за предстоящия вот двата основни приоритета са да се запази здравето на всички в изборния процес и да се гарантира конституционното право на всеки български гражданин в страната и чужбина да гласува.
Следвайки напътствията на т.н "протестъри" и на ляволибералните кресльовци от ДеБъ, Радев повтори техните настоявания за гласуване по пощата - безумна идея, особено на фона на стряскащите изборни нарушения в САЩ и други места, където тя се прилага. 
Единственото впечатление, което Румен Радев оставя е, че сякаш иска да постави максимален брой капани пред правителството и ЦИК, за да може след това да ги активира и да направи от всяка заложена подобна "мина" грандиозен скандал по време и след изборите. 

 

Още от "България"

Голият дядо от Еконт уволни Везиева от шефското място в борда на БДЖ

Приключващото управление на министър Събев в транспортното министерство ще се запомни основно със серия безсмислени кадрови и структурни рокади, пълен хаос и никаква ефективност

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени