Румен Радев превърна институцията в протестърско свърталище

Президентът очевидно е решил да прави ПР и да се опитва (безуспешно) да вдига рейтинга единствено и само на извънпарламентарни и протестърски партии.

Румен Радев превърна институцията в протестърско свърталище
Румен Радев превърна институцията в протестърско свърталище

Президентът очевидно е решил да прави ПР и да се опитва (безуспешно) да вдига рейтинга единствено и само на извънпарламентарни и протестърски партии. При този демонстративно едностранчив избор на събеседници, с които се обсъждат уж предстоящите избори, е напълно разбираема едва сдържаната омраза и злоба, която лидерът на БСП Нинова и вицето Йотова едва стаяват при публичните си прояви заради това предателско поведение на Радев. Няколко дни поред той се среща само с партии, които не са представени в НС, преки конкуренти на БСП, а днес продължи с лансирането на хора от "Да, България", партията на коминтерновския внук Христо Иванов-Бойкикев.

Мария Спирова протъстърка
Мария Спирова е представена днес като протъстърка

При започналата видеовръзка с българи, живеещи зад граница, едно от първите лица, с които Радев говори (в компанията на Илиана Йотова и Димитър Стоянов), беше видната протестърка и член на националното ръководство на партията на Христо Иванов-Бойкикев "Да, България" - Мария Спирова. Спирова е член на Националния съвет на "Да, България", а също така и кандидат за евродепутат от същата бутикова партийка.
 

Мария Спирова от Националния съвет на Да, България
Мария Спирова като член на Националния съвет на "Да, България"



Още от "България"

Последни новини

Най-четени