Румен Радев свиква 47-ото Народно събрание на 3 декември

Първото заседание на парламента ще открие най-възрастният народен представител. - д-р Силви Кирилов от ИТН

Румен Радев
Румен Радев Източник: You Tube

Президентът Румен Радев свиква на 3 декември (петък, от 9.00 часа) първото заседание на новоизбраното 47-о Народно събрание. Това съобщиха от прессекретариатът на държавния глава.

 

Очакванията бяха новият парламент да бъде свикан веднага след изборите, но президентът даде седмица толеранс на бъдещото мнозинство, след като от "Продължаваме промяната"  веднага стартираха разговорите с БСП, "Има такъв народ" и "Демократична България" по изготвяне на приоритетите в програмата на бъдещото правителство.

 

Първото заседание на парламента трябва да се открие от най-възрастния народен представител. Това ще бъде д-р Силви Кирилов от "Има такъв народ".

Още от "България"

Трайчо Трайков: Започваме демонтирането на МОЧА до 30 дни

Срамно е, че областната администрация и самият Трайков говорят за премахване на монумента заради мерки за безопасност, докато истинската причина би трябвало да бъде скъсването с унизителната митология за "освободителната Червена армия" и възстановяването на историческата истина за окупацията на България от Съветите през септември 1944 г. 

Прочетете повече прочетете повече

Комисията по отбрана одобри предаването на Украйна на ракети с отпаднала необходимост

МО да предприеме действия за присъединяване към коалицията от държави за изграждане на способности на Военновъздушните сили на Украйна за използване на самолети F-16

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени