Румен Радев: Свиквам Народното събрание на 21 юли

В историята този човек ще остане най-вече с невижданото разединение, което предизвика сред българската нация

Румен Радев
Румен Радев Източник: БНТ

Народното събрание ще бъде свикано с мой указ на 21-ви юли от 9ч., заяви Румен Радев. Той присъства на ритуала "Жътва", който се състоя от 9.00 часа край село Проф. Иширково. Първо ще бъде свикано Народното събрание, трябва да се сформират парламентарните групи, след това да поканя всички представители на парламентарните групи на консултации и след това да връча първия проучвателен мандат, каза още Радев. 

 

"Сега е моментът българските политици да си свършат работата, да намерят обединение, да намерят пресечни точки на техния интерес, които всъщност да бъдат интересите на всички българи. Всички очакват от тях да продължат демонтажа на порочния модел, ако не го направят оставаме гладни всички", не пропусна да се изгаври с българите Румен Радев, защото думата "обединение" звучи кощунствено в устата му. 

 

В историята този човек ще остане най-вече с невижданото разединение, което предизвика сред българската нация, със злобата и усърдната работа срещу българските национални интереси. Радев поздрави ИТН с изборната победа. 

 

Днес посещението на Радев в Силистра ще продължи със среща в Художествената галерия с интелектуалци и културни дейци от региона. 

Още от "България"

Последни новини

Най-четени