Руските националисти от "Възраждане" поискаха премахване на ограничителните мерки на протест пред НС

Костадин Костадинов призова за бойкот н атази "престъпна заповед"

Протестът на ПП "Възраждане"
Протестът на ПП "Възраждане"

"Време е маските да паднат" – под този надслов се провежда протест на партия "Възраждане" пред Народното събрание. Демонстрантите се обявиха срещу ограниченията, въведени от Министерство на здравеопазването: "На бой сме тръгнали за правата и за свободите си, и най-важното за правото си на нормален живот. Не искаме ограничения, не искаме принудителна ваксинация, не искаме държавата ни да бъде превръщана в концлагер с първа и втора категория хора", каза пред БГНЕС лидерът на руските патриоти Костадин Костадинов, наричен не без основание "Копейкин". Той каза, че от вече втора година се опитва да види пандемията в България, но не я вижда. Това е крайно цинично и арогантно заявление, при положение, че за година и половина от коронавирус в България са починали близо 20 000 души!

 

Вместо това става свидетел на това как властта у нас, а и не само, се опитва всячески да настрои хората едни срещу други. "Една власт, която се опитва да насажда паника и психоза, една власт, която с действията си предизвиква унищожаването на икономиката, а след това ни кара да настояваме за допълнителни мерки, с които да поправим щетите, нанесени от действията на самото правителство. Това е пълен абсурд", коментира още той и уточни, че в момента ни управлява правителство, зад което не стои никой друг, освен президента Румен Радев и подчерта, че отговорността за действията е на един човек, а не на партии или организации.

 

Костадинов, който има две деца заяви, че няма да пусне децата си на училище с маски и ще призове всички присъстващи на протеста да не спазват мерките и да бойкотират тази престъпна заповед.

Още от "България"

Внезапна вечерна проверка на полицията в трите центъра за бежанци в София

След инциденти с бежанци, единият от които именно в центъра в кв. "Овча купел", бяха внесени промени в закона, според които полиция, а не частни фирми трябва да охраняват центровете

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени