Севделина Арнаудова: Бойко Рашков лъже и говори глупости

Той осъществява системен психологически натиск към нас

Севделина Арнаудова
Севделина Арнаудова

Единственото нещо, което беше намерено при претърсването в дома ми и с което мога да Ви впечатля, е документи, свързани с наши командировка. Имаше и наши разследвания за т.н. снимки в Бояна, които ще докажат, че това са манипулирани неща. Това заяви по bTV Севделина Арнаудова, медиен съветник на ГЕРБ в отговор на фантасмагориите, които каза в сутрешния блок на телевизията "Тази сутрин" вътрешният министър Бойко Рашков. 

 

Нямаше никакви "изрезки" и други фантасмагории, които се изговориха, добави тя. Сестра ми Ирена Арнаудова работи от 22 години в ГДНП, има множество награди, как не го е срам Рашков да твърди такива глупости, възмути се Арнаудова.

 

"Той осъществява системен психологически натиск към нас, но няма право да твърди, че от нея е изтичала информация. Той трябва да се извини за тези твърдения, Рашков изрича неистини. Цялото ми семейство от години е ангажирано в системата на МВР", добави тя.

 

"Изреченото от Бойко Рашков е абсолютна лъжа, той лъже. Той се опитва по всякакъв начин да прикрие глупостта, която направиха онази вечер. Той лъже! Виждам как от няколко дни започва да набърква името на баща ми, на сестра ми. Баща ми е бил избиран за "Полицай на годината", сестра ми последно беше наградена по времето, когато той е вътрешен министър", разкри Севделина Арнаудова.

 

Сестра ми няма да коментира, коментирам аз. Опровергавам казаното от Бойко Рашков. Поне такива права имам, за което благодаря на bTV, добави Севделина Арнаудова.

Още от "България"

23 танцови клубове, школи и състави взеха участие в Четвъртия национален фолклорен фестивал "Хорцѐто на Дефилето" в Мезд

Кулминациите на фолклорния празник беше надиграването с ръченица - шопска, тракийска и добруджанска, в което се включиха танцови двойки от различни формации

Прочетете повече прочетете повече

Министър Иванов: Ще предложа на Надзорния съвет на НОИ актуализацията на пенсиите от 1 юли да бъде с 11%

Осъвременяването на пенсиите с 11 процента е предвидено в Закона за бюджета на държавното обществено осигуряване за 2024 г., гласуван от парламента, и е обезпечено с необходимите средства

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени