Слънчево и необичайно топло за сезона време, с максимални температури до 29°

Температурата на морската вода е 21°-22°

Слънчево есенно време
Слънчево есенно време Източник: Zonanews

Днес ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове на места в котловините и низините видимостта ще бъде намалена. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-югозапад. Максималните температури ще са между 24° и 29°, в София - около 24°.

 

В планините също ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен, по високите части временно и силен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 18°, на 2000 метра - около 12°.

 

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще бъдат между 20° и 24°. Температурата на морската вода е 21°-22°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Още от "България"

Децата и младите хора с редки очни болести в България все още не разполагат с експертен център за лечението им

Пациентите призовават медицинските специалисти и здравните власти да предприемат действия за неотложното разкриване на поне два центъра за комплексна грижа на повечето заболявания в страната

Прочетете повече прочетете повече

Дело за финансиране на тероризъм, започнато от Иван Гешев като зам.-главен прокурор, е прекратено

Делото е срещу международна организирана престъпна група, свързана с финансиране на тероризъм извън България и използвала метода "хавала", чрез който парите не се преместват физически

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени