Слънчево и ясно време, временна облачност по морето

Максималните температури ще са между 19° и 24°, за София – около 21°

Слънчево и топло време
Слънчево и топло време Източник: Zonanews

През втората половина на нощта над по-голямата част от страната ще е почти ясно. Ще духа слаб западен вятър, а в югозападните райони ще стихне. Само в крайните североизточни части е все още ветровито. Минималните температури в повечето места ще са между 2° и 7°, за София: 2°-3°.

 

Във високите котловинни полета в Западна България ще има условия за слана. През деня ще бъде предимно слънчево. Вятърът ще се ориентира от изток-югоизток и ще е слаб до умерен. Максималните температури ще са между 19° и 24°, за София – около 21°.

 

Слънчево в планините
В планините ще преобладава слънчево време. Сутринта по високите части на Стара планина временно ще е мъгливо. Ще духа умерен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 16°, на 2000 метра - около 9°.

 

Облачно по морето
Над Черноморието преди обяд облачността ще е предимно значителна, но бързо ще се разкъса и ще намалее. След обяд ще преобладава слънчево време. Северозападният вятър ще отслабне, ще е до умерен и ще се ориентира от изток-югоизток. Максималните температури ще са между 20° и 22°. Температурата на морската вода е около 22°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Още от "България"

Сдружение "Ангели на пътя" организира протест пред Съдебната палата в Пловдив

В 9 часа в Окръжния съд започва поредното заседание по делото срещу шофьора Иван Иванов, който с колата си блъсна на кръстовището на булевардите "Копривщица" и "6-ти септември" 20-годишен младеж

Прочетете повече прочетете повече

Внедряването на нова информационна система за пространствени данни на АГКК беше обсъдено на работна среща на агенцията

Пред експертите на АГКК министър Коритарова отбеляза, че през годините агенцията винаги се е стремяла да бъде една от водещите държавни администрации в областта на електронното управление

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени