Слънчево време днес, температури до 36 градуса

Температурата на морската вода е 20-22°

Лято на морето
Лято на морето Източник: Zonanews
Днес ще бъде предимно слънчево и почти тихо. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, на отделни места предимно в южните и източните райони ще има краткотрайни валежи от дъжд с гръмотевици, сочи прогнозата за времето на НИМХ.
 
Ще има условия за градушки. Ще се затопли още и максималните температури ще са между 31 и 36, по-ниски ще останат по морския бряг, за София 31, по Черноморието 26-27, в Южна България до 36, в северните райони 32-35 градуса. 
 
В планините облачността ще е значителна, след обяд купеста и купесто-дъждовна. Ще има краткотрайни валежи от дъжд с гръмотевици. Ще духа умерен до силен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 23°, на 2000 метра – около 18°.
 
В сряда валежи не се очакват, ще продължи да бъде слънчево и горещо, малко по-хладно по Черноморието. Температурата на морската вода е 20-22°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
 

Още от "България"

Премиерът Главчев възложи на ДАНС проверка и даде на прокуратурата казуса с болницата "Мама и Аз"

В сигнала до прокуратурата Главчев иска да бъде направена проверка, която да установи налице ли са данни за извършване на престъпления по посочените факти и обстоятелства, свързани със създаване на болницата

Прочетете повече прочетете повече

Три дни Хасково ще пее и танцува с "Китна Тракия пее и танцува"

Председател на журито на Първа сцена е изтъкнатият български хореограф и дългогодишен главен художествен ръководител на ансамбъл "Китна Тракия" Трендафил Димитров, членове са Красимир Димитров- хореограф и Диляна Пецова – етнограф от РИМ-Хасково

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени