Слави Трифонов е завел дела за клевета срещу Радостин Василев и Кирил Петков, иска им по 50 000 лв.

Трифонов твърди, че е наклеветен и обиден от изказване на бившия спортен министър Василев: "Мафията проби ИТН" по време на пресконференция" и думите на Петков "мафия", "задкулисни играчи" и "завзета държава" по време на брифинг по адрес на някогашните си коалиционни партньори ИТН

Слави Трифонов
Слави Трифонов

Слави Трифонов води съдебни дела срещу бившия премиер Кирил Петков и бившия министър на младежта и спорта Радостин Василев, съобщава сайтът Zashtoto. Регистрите на СГС показват, че Трифонов е завел частичен иск за 50 000 лева срещу Василев.

 

В момента Василев е депутат от "Продължаваме промяната", след като през лятото той и още няколко души се отцепиха от ИТН. В новата си роля той громи бившия си партиен водач и громи от парламентарната трибуна служебния кабинет. Трифонов твърди, че е наклеветен и обиден от изказване на бившия спортен министър Василев: "Мафията проби ИТН" по време на пресконференция.

 

Малко преди това Трифонов завел иск за 50 000 лева в СГС и срещу бившия министър-председател Кирил Петков. Повод са думи на Петков "мафия", "задкулисни играчи" и "завзета държава" по време на брифинг по адрес на някогашните си коалиционни партньори ИТН.

Още от "България"

Последни новини

Най-четени