Слави Трифонов: "Левите" и "десните" правят любов в тъмното, а "Продължаваме промяната" им светят

Любовта към властта е по-силна от всичко, добавя той

Слави Трифонов
Слави Трифонов Източник: Bulphoto

"Корнелия Нинова иска на всяка цена да се възобновят преговорите с "Газпром". От "Демократична България" за нищо на света не искат да има преговори с "Газпром". Те дори организираха протести пред президентството с цел да не позволят на служебното правителство да започне отново преговори с руската енергийна компания. "Продължаваме промяната" пък първо категорично не искаха да има преговори с "Газпром", но сега нямат нищо против, ако "Газпром" дадат ниска цена". Това написа в профила си във Фейсбук чалга певецът и лидер на ИТН Слави Трифонов.

 

"Това са моите бивши коалиционни партньори. За тях няма принципи, няма спазване на обещания, няма отговорност пред избирателите. Има само лицемерие. И ако избирателят отново гласува за тях, те отново ще си направят коалиция, без мен, разбира се. И нищо не е в състояние да ги раздели", пише Трифонов.

 

"Лили Иванова пее в една песен, че любовта е по-силна от всичко. Е, не е била права. Любовта към властта е по-силна от всичко. И каквото и да ви говорят сега, нито "Газпром", нито Русия ще я спрат тая любов. Представете си го така - левите и десните правят любов в тъмното, а "Продължаваме промяната" им светят", завършва той.

 

Още от "България"

Премиерът Главчев: Действаме безкомпромисно по отношение на всички сигнали за купуване на гласове

В разговора участваха председателят на ДАНС Пламен Тончев, председателят на ДАР Антоан Гечев, директорът на СВР бригаден генерал Венелин Венев и началникът на НСО бригаден генерал Емил Тонев

Прочетете повече прочетете повече

Прокуратурата в становище за промените в Конституцията: Засяга се правната сигурност и стабилност

Създава се реален риск вместо да се постигне по-голяма отчетност на прокуратурата, корективът в лицето на несъдебната квота във Висшия прокурорски съвет да се превърне в инструмент за политическо влияние в съдебната власт

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени