Слави Трифонов оприличи Корнелия Нинова с котарака Леополд

"Приличате ми на котарака Леополд от едно руско анимационно филмче, който казваше: „Ребята, давайте жить дружно!" На вас няма нужда да ви го превеждам, но въпреки всичко ще ви го преведа: "Момчета, нека да живеем задружно". Това написа Слави Трифонов във фейсбук, визирайки акробатиките на Корнелия Нинова

Слави Трифонов
Слави Трифонов Източник: Zonanews

По-рано днес Нинова съобщи, че БСП кани извънпарламентарни партии и неправителствени организации на разговори за общи действия за провеждане на честни избори на 4 април.
Сред поканените е и "Има такъв народ" на Слави Трифонов.

Корнелия Нинова
Корнелия Нинова

"Госпожа Нинова щяла да ме покани да обсъждаме честността на предстоящите избори. Мила ми, госпожо Нинова, Бойко Борисов управлява от 2009 г. Вие имахте на разположение 11 години да направите много за честността на изборите, тъй като бяхте вътре в Парламента. Но вие не направихте нищо, защото сте част от статуквото", обръща се Трифонов към Нинова.

И допълва:

"Г-жо Нинова, мисля че ви е малко късно да бъдете котарака Леополд. Вие отдавна сте си избрали да бъдете от другата страна. С вас, г-жо Нинова, стоим от двата бряга на реката".

Слави Трифонов отговаря на Корнелия Нинова
Слави Трифонов отговаря на Корнелия Нинова



Още от "България"

Експерти обследват пораженията по посевите от падналата градушка

След като комисиите опишат щетите, стопаните ще могат да получат обезщетение по линия на държавната помощ за компенсиране на щетите, причинени от неблагоприятни климатични събития

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени