Служителят на Радев Митко СМС-а нападна Кирчо и Кокорчо заради Тагарев

Тодор Тагарев беше служебен министър на отбраната в първото служебно правителство, назначено от тогавашния президент Росен Плевнелиев през 2013 г.

Румен Радев (вляво) и Димитър Стоянов (вдясно)
Румен Радев (вляво) и Димитър Стоянов (вдясно)
"Тагарев участва в преговорите за коалиционно управление в област "Национална сигурност" като част от екипа на ПП "Продължаваме промяната". Вие сериозно ли? А не, благодаря!". Това написа преди минути Митко СМС-а, както е известен сред публиката Димитър Стоянов, главен секретар на Румен Радев. 

Тодор Тагарев като представител на ПП
Тодор Тагарев като представител на ПП "ПП" на коалиционните преговори по темата "Национална сигурност" Източник: Facebook
Тодор Тагарев беше служебен министър на отбраната в първото служебно правителство, назначено от тогавашния президент Росен Плевнелиев през 2013, в което министър на икономиката беше пък Асен Василев. Тагарев беше и шеф на Института по отбрана при правителството "Борисов 2". След това беше уволнен от Стефан Янев заради ангажимента му към сделката за покупка на самолетите Ф-16. Тодор Тагарев е "публичен враг" на "Дондуков 2". Ако Кирчо и Кокорчо го направят министър на отбраната под американски натиск,Ако го сложат за министър, много бързо ще се нажежат приятелските отношения с Радев и компания.


 

Още от "България"

Последни новини

Най-четени