Специален вицепремиер ще осигурява нужните за Радев резултати от изборите

И сега изведнъж си назначили четири човека - никой не знае какви са - които ще преписват кодове, възмути се вчера в Пловдив Борисов

Министерски съвет
Министерски съвет Източник: Zonanews

Служебният кабинет ще назначи вицепремиер, който да отговаря специално за "подготовката" на изборите на 14 ноември. Това съобщи служебният вицепремиер Стефан Янев преди началото на заседанието на кабинета днес. Той уточни, че решението ще бъде взето днес, името на бъдещия вицепремиер също ще се изясни днес с общо решение на цялото правителство.

 

Безсрамието на Румен Радев и подопечното му служебно правителство продължава да покорява нови висоти с назначаването на специален доверен човек, който да координира и гарантира ефективното прилагане на подготвените от хунтата методики за манипулиране на вота.

 

"Защо не приеха да се броят квитанциите от машините. Как ще разберем дали това е така, как ще разберем дали нашите гласове са преброени правилно? И сега изведнъж си назначили четири човека - никой не знае какви са - които ще преписват кодове, ще правят флашките, ще си играят с тях", каза вчера лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив. 

 

"Кой ще ги наблюдава? Бойко Рашков? Аз не му вярвам. И на Радев не вярвам", заяви Борисов. Поне направете с интернет 24 часа да наблюдаваме как се движат тези флашки", призова бившият премиер.

Още от "България"

Експерти обследват пораженията по посевите от падналата градушка

След като комисиите опишат щетите, стопаните ще могат да получат обезщетение по линия на държавната помощ за компенсиране на щетите, причинени от неблагоприятни климатични събития

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени