Срам! Радев и Йотова заспаха по време на днешното заседание на НС

Спящите Радев и Йотова ни най-малко не ги е еня какво впечатление оставят в България и извън нея

Спящите Радев и Йотова
Спящите Радев и Йотова Източник: Zonanews

Лицемерниците Румен Радев и Илиана Йотова заспаха по време на днешното извънредно заседание на НС, видя Zonanews. Очевидно успокоени след преизбирането си и лансирането на техните скандални протежета в правителството на бъдещата четворна коалиция, те похъркваха на балкона на парламента.

 

Спящите Радев и Йотова ни най-малко не ги е еня какво впечатление оставят в България и извън нея, докато върви пряката транслация на заседанието на Народното събрание. Умората от злосторничествата им през годините надделява и ги изпраща в селенията на Морфей. 

Още от "България"

Трайчо Трайков: Започваме демонтирането на МОЧА до 30 дни

Срамно е, че областната администрация и самият Трайков говорят за премахване на монумента заради мерки за безопасност, докато истинската причина би трябвало да бъде скъсването с унизителната митология за "освободителната Червена армия" и възстановяването на историческата истина за окупацията на България от Съветите през септември 1944 г. 

Прочетете повече прочетете повече

Комисията по отбрана одобри предаването на Украйна на ракети с отпаднала необходимост

МО да предприеме действия за присъединяване към коалицията от държави за изграждане на способности на Военновъздушните сили на Украйна за използване на самолети F-16

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени