Станислав Балабанов: Демократи и комунисти обединени за власт е оксиморон

Василев и Петков превръщаха парламента в гумен печат, добави той

Станислав Балабанов, ИТН
Станислав Балабанов, ИТН Източник: Zonanews

Демократи и комунисти обединени за власт е оксиморон. Това каза Станислав Балабанов от "Има такъв народ" за коалиционното правителство в предаването "Тази събота" по bTV. 

 

Видяхме истинското лице на политиката през "Демократична България". Оказа се, че политическите партии искат само и единствено власт. Няма как да подкрепим правителство с премиер Асен Василев, който собственоръчно уби това правителство, допълни още Балабанов.

 

По думите му от "Има такъв народ" са водели едни нормални и конструктивни разговори с БСП за третия мандат, но записът на "Демократична България" е променил всичко.

 

Корнелия Нинова до последно казваше, че имена не са обсъждани. А на други срещи, задкулисно, са мислили къде да сложат Кирил Петков и Асен Василев да стане премиер, каза Балабанов.

 

Относно отцепниците от партията, Балабанов смята, че те са избрали пътя на постовете и обещанията. 

"Продължаваме промяната" лъжеха как ще променят. Виждахме обаче как се потъпква закона. Виждахме как Василев и Петков превръщаха парламента в гумен печат. Няма как да сме заложници в ръцете на такова правителство, отбеляза още Балабанов.

Още от "България"

Убиецът от "Соло" е имал политическа протекция, твърди бащата на Кирил Въжаров

Тодоров получи доживотната си присъда от ВКС на 4 декември 2013 година. Тя е за двойното убийство на 21-годишния Кирил Въжаров, вратар на националния отбор по хокей на лед, който издъхва на място, а 24-годишният Васил Александров - в линейката на път за болница

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени