Стоян Беличев разобличи поредната лъжа на Рашков: На почивка съм, в събота се връщам в България

Още преди няколко дни ме потърсиха от полицията и аз им казах, че съм на почивка, добави той

Стоян Беличев
Стоян Беличев Източник: МРРБ

В момента съм на семейна почивка, връщам се в събота, не съм избягал от България. Това заяви Стоян Беличев - бившият шеф на държавното дружество "Автомагистрали", по повод репликата на служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков по-рано в петък, че Беличев е напуснал България. Рашков добави, че това може да е свързано с пресконференцията преди дни, на която казал, че може да зададат няколко въпроса на бившия шеф на държавната фирма.

 

"Още преди няколко дни ме потърсиха от полицията и аз им казах, че съм на почивка, че се връщам в събота и съм готов да отговоря на въпросите по всяко време, когато им е удобно", обясни Беличев, цитиран от "24 часа". Той допълни, че не се крие и че няма от какво да се притеснява, нито има намерение да не се връща в България.

По повод изказванията, че са дадени авансово големи суми за озеленяване по трасето на "Хемус", Беличев посочи, че за магистралата има график за строежа и в него се посочва кога започва и подготовка за озеленяването. Поръчва се по-рано отглеждането на десетки хиляди дървета и друга растителност, за да може тя да е готова за засаждане, когато приключи работата по трасето. Не е възможно да се осигури толкова растителност, ако предварително не се поръча нейното отглеждане, допълни Беличев.

Още от "България"

От днес гражданите могат да проверят чрез ГД ГРАО номера на избирателната секция и мястото на гласуване на изборите на

Всеки избирател, който има постоянен и настоящ адрес в различни населени места, може да поиска вписване в избирателния списък по настоящ адрес

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени