Свещеник в Монтана към Борисов: Вашите дела са достойни, Вашите дела са за пример на всички нас (ВИДЕО)

Малко са хората като Вас и Вашите съмишленици, добави божият служител

Бойко Борисов в Монтана
Бойко Борисов в Монтана Източник: Скрийншот/Facebook

Бойко Борисов  и екипът му са на посещение в Монтана. Те бяха посрещнати в храм "Св. Дух" в Монтана. 

"Да Ви приподнеса благослов от негово преосвещенство Видинския митрополит Даниил", каза свещеникът, който посрещна лидера на ГЕРБ в храма в град Монтана. 

 

Бойко Борисов в храм в Монтана
Бойко Борисов в храм в Монтана Източник: Скрийншот/Facebook

"Вие сте единствения политик в България, който помагате на Божия дом, на българския храм, на манастирите. По делата ще ги познаете. Вашите дела са достойни, Вашите дела са за пример на всички нас, защото има ли православие, има и България", добави той.

 

"Благодаря на Патриарха и владиците преди няколко дни намериха кураж и признаха македонската православна църква. ГЕРБ винаги са помагали на Българската православна църква и в трудните моменти на енергийна криза ще се притекат на помощ на храмовете, които ще бъдат притиснати да плащат своите разходи заради високите цени на тока. В момента църквите и манастирите плащат индустриален ток - все една тази църква "Свети Дух" произвежда и трябва да плаща индустриален ток", подчерта лидерът на ГЕРБ. 

 

 

"Много неща сме направили, нашите младежи и депутати ще видят, че когато трябва да говорят, има какво да кажат", добави Борисов. 

 

"Малко са хората като Вас и Вашите съмишленици", отговори божият служител. 

Още от "България"

Експерти обследват пораженията по посевите от падналата градушка

След като комисиите опишат щетите, стопаните ще могат да получат обезщетение по линия на държавната помощ за компенсиране на щетите, причинени от неблагоприятни климатични събития

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени