Тома Биков: ГЕРБ е мъжка партия, не се оплакваме! Нека знаят, че ще се счупят в нас!

Той благодари на симпатизантите на ГЕРБ, че са успели да удържат на този брутален натиск

Тома Биков
Тома Биков Източник: Zonanews
Беше опорочена цялата предизборна кампания от г-н Бойко Рашков и той трябва да носи отговорност за това. Ние ще му я потърсим в парламента, веднага щом бъде свикан. Оказа се безпрецедентен натиск за последните 30 години. Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ Тома Биков от ГЕРБ-СДС.
 
Ние приемаме резултатите и не оспорваме изборите, защото така ще увеличим напрежението в обществото. Не бяха честни, защото не бяха избори между различни партии, а бяха избори между ГЕРБ и служебния кабинет, категоричен е Биков.
 
Биков допълни, че привикването на членове и активисти на ГЕРБ по районни управления е било извършвано от Рашков. Това се е случвало без никакви доказателства и обвинения на виканите хора.
 
Знаете ли кой бие в ромските махали?! Румен Радев. Добър ден! Борислав Кръстев е наш кандидат от "Факултета" и само, защото е така, го преследват постоянно, полиция седи пред къщата му. Малко по-малко от нас там имат ПП и ИТН, коментира бившият зам.-председател на ПГ на ГЕРБ-СДС в 45-то и 46-то НС.
 
Той благодари на симпатизантите на ГЕРБ, че са успели да удържат на този брутален натиск. "Нямаме нищо против да се работи срещу опорочаването на вота, но имаме против цялата държава да отиде и да преследва целенасочено хора от една политическа сила", заяви Биков.
 
Изобщо не ни пука какво мислят за нас и не мислим да им даваме подкрепа, без да бъде поискана. Да дойдат в централата, ние сме там, отговори той на въпрос ще подкрепи ли коалицията евентуален кабинет на ПП "ПП". 
 
"Ние в ГЕРБ сме мъжка партия, не се оплакваме. Ние сме сериозна партия. И ще се борим докрай! Имаше един слоган "Ние пак сме тук!”. Да, тук сме. Нека знаят, че ще се счупят в нас, както ДБ, БСП, ИТН и други, които дори вече не са в НС", категоричен беше Тома Биков.
 
 
 
 
 
 

Още от "България"

Еврокомисар Йохансон: България и Румъния са напълно готови за сухопътен Шенген

От началото на годината опити за нелегално преминаване на границата ни са направили малко над 7 000 лица. За сравнение миналата година лицата са били 27 000, заяви Калин Стоянов

Прочетете повече прочетете повече

Подкрепете концепцията "Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион"

Проектната идея обединява - 18 общини, 9 държавни и общински болници, висше и средно училища, фирми, НПО, иновативни центрове и Министерство на здравеопазването

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени